VCA Diploma

Bent u geslaagd voor uw examen? Dan ontvangt u een officieel erkend VCA diploma, ook wel VCA diploma genoemd, en een persoonlijke pas in handig creditcard formaat. Bovendien wordt u geregistreerd in het Centraal Diploma Register, zodat u kunt aantonen dat u weet hoe op een veilige en verantwoorde manier te werken.

De waarde van uw VCA Diploma

Als u geslaagd bent voor uw VCA-certificering, dan is uw VCA diploma 10 jaar geldig. Op uw VCA diploma staat een uniek diplomanummer, waarmee u officieel geregistreerd staat bij het VCA-register. U kunt uw diploma-nummer terugvinden in het online VCA register. Het komt regelmatig voor dat kandidaten hun naam, geboortedatum of andere gegevens niet goed invullen bij de inschrijving voor hun VCA examen. Er moet dan opnieuw een VCA diploma worden gemaakt met de juiste gegevens. Dit kost €25,00.

VCA Pas

Naast uw diploma, ontvangt u een pasje met daarop uw gegevens en het nummer van uw geregistreerde diploma. Dit pasje kunt u meenemen in uw portemonnee, zodat u altijd kunt aantonen dat u in het bezit bent van een geregistreerd diploma.

Centraal Diploma Register

Uw VCA-diploma wordt officieel geregistreerd in het Centraal Diploma Register van de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV). Hier kunt u ook controleren of uw diploma (nog) geldig is.Doe hier een VCA-check.